F | E
Wat kunnen jullie voor mij betekenen?
We creëren graag een stimulerende omgeving voor u. Of het nu gaat om een woning, een bedrijf of winkel, nieuwbouw of verbouwing. We beginnen onze opdracht steeds met het luisteren naar uw wensen.

Kan ik mijn project door jullie laten begeleiden van ontwerp tot voltooiing?
Dat kan. In overleg met onze opdrachtgever wordt ons takenpakket bepaald. Wij kunnen naast de opmaak van het volledige ontwerpdossier ook uw project coördineren bij de uitvoering.

Kan ik bij jullie terecht voor kleur- en materiaaladvies?
Ook voor opdrachten die niet in totaliteit aan ons worden toevertrouwd kan u bij ons kleur- en materiaaladvies krijgen. Kleuren gaan vaak samen met gevoel. Uw gevoel vormt de leidraad voor ons advies. Wilt u een andere sfeer creëren in uw woning of uw interieur in originele staat herstellen? We voegen er graag onze kleurschakeringen en stijlvolle details aan toe.

Ontwerpen jullie ook meubilair op maat?
We ontwikkelen en realiseren functionele meubels op maat. We luisteren naar uw wensen inzake materiaalkeuze en adviseren vooraf over de mogelijke toepassingen.

Hoe kan ik mij een duidelijk beeld vormen van het ontwerp alvorens het wordt uitgevoerd?
Een ontwerp wordt digitaal in 3D uitgewerkt. We bouwen maw een virtuele maquette van uw woning of gebouw. Dit 3D model levert ons diverse informatie en kan op uw vraag verder gedetailleerd worden zodat we een realistische visualisatie met weergave van de gekozen materialen kunnen opmaken.

Ik wens een energiezuinige woning te bouwen. Kunnen jullie mij daarbij helpen?
We stellen samen met u de doelstellingen op waaraan het gebouw moet voldoen. We informeren u over de mogelijke maatregelen en adviseren u bij de toepassing ervan. Van bij de opmaak van het voorontwerp wordt met die doelstellingen rekening gehouden. Indien nodig worden voor bepaalde delen gespecialiseerde studiebureaus ingeschakeld om de exacte dimensionering van de installaties te bepalen. Het ontwerp wordt gedurende het hele bouwproces gevalueerd met de EPB verslaggever.

Staan jullie open voor partnerships?
Vaak werken we samen met andere bouwpartners om een opdracht uit te voeren. Participatie aan reeds gevormde bouwteams is eveneens mogelijk.